У міжсезонні команда через фінансові проблеми втратила багатьох лідерів.

В Росію переїхали діагональний Іван Зайцев ("Кузбас") і догравальник Бартош Беднож ("Зеніт-Казань"), догравальник Меттью Андерсон продовжить кар'єру в найсильнішому китайському клубі "Шанхай" ("Shanghai Golden Age"), блокуючий Максвелл Холт, скоріше за все, перейде в "Монцу".

Серед новачків команди два серба – догравальник Неманья Петрич ("Мілан") і блокуючий Драган Станкович ("П'яченца"). Також склад "Модени" поповнили молодий догравальник збірної Італії Даніеле Лавіа ("Равенна") і один з кращих ліберо сучасності Женя Гребенніков ("Трентіно"). Залишилися в команді пасуючий Міка Крістенсон і блокуючий Даніеле Маццоне, інші позиції займуть молоді гравці.

"Як і весь світ, ми постраждали і страждаємо від драматичної ситуації в нашій країні, – сказала президент "Модени" Катя Педріні. – Тим, хто задається питанням, чому у "Модени" немає такого великого спонсора, як у "Чивітанови", "Перуджі" або "П'яченци", відповідаю, що тут є дурень (це я), який як фізична особа взяв на себе відповідальність за забезпечення безперервної діяльності клубу, який існує вже 60 років. Якщо хтось готовий взяти на себе керівництво компанією, я буду щаслива її продати".