Саме таке повідомлення днями з'явилося на сторінках у соцмережах низки гравців чоловічої збірної України.

“Ми вдячні всім хто підтримує національну збірну з волейболу, ми вдячні нашим ЗСУ за можливість грати та захищати нашу країну на світовій арені. На сьогоднішній день є розбіжність у базових моментах між командою та керівництвом ФВУ. Тому нашою командою GOLD GENERATION були обговорені наші подальші дії в зв'язку з не співпрацею ФВУ з членами збірної України з волейболу ми з повною відповідальністю хочемо повідомити наших вболівальників та шанувальників, що на найближчих двох турнірах збірної, команда може бути представлена не в повному складі!

Подальші коментарі будуть згодом, якщо не знайдемо спільну мову.

Слава Україні, шануйтесь!”

Текст запостили капітан команди Олег Плотницький, догравальники Тимофій Полуян і Ілля Ковальов, пасуючий Віталій Щитков, блокуючі Дмитро Терьоменко, Юрій Семенюк, Максим Дрозд і Владислав Щуров, тренер-статистик Володимир Бугаков, ліберо Дмитро Канаєв і Олександр Бойко, діагональні Василь Тупчій та Євгеній Кісілюк.

Волейболісти поки що не коментують ситуацію.

Нагадаємо, що 25 червня збірна України стала срібним призером Золотої Євроліги 2023. З 27 по 30 липня українці мають зіграти у Кубку претендентів, переможець якого отримає путівку до Ліги націй 2024. З 28 серпня по 16 вересня чоловіча збірна України має взяти участь на чемпіонаті Європи-2023, а з 30 вересня по 8 жовтня має шанс поборотися за квиток на Олімпійські ігри-2024.

Зазначимо, що станом на 17 липня 11:00 Україна посідає рекордне в історії 13 місце світового рейтингу та 7 місце європейського рейтингу.