На чемпіонаті Європи з футболу, який проходить у Німеччині, з'явився новий фаворит. Знайомимося з оновленими котируваннями букмекерів на підсумки цього турніру.

Англія - новий фаворит Євро-2024

До старту чемпіонату Європи з футболу в Німеччині спортивні аналітики прогнозували тріумф збірної Франції, яка вважалася головним фаворитом турніру. Однак, результати групової стадії турніру, де французи показали непереконливу гру, змусили експертів переглянути свої прогнози. Тепер букмекери України віддають перевагу збірній Англії, яка йде фаворитом у боротьбі за титул з коефіцієнтом 4,50.

На другому місці букмекерського рейтингу розташувалася збірна Іспанії, яка стала єдиною командою, що виграла всі три матчі групового раунду. Поставити на підсумковий успіх Іспанії можна з котируванням 5,50.

Замикають трійку лідерів господарі турніру. Збірна Німеччини не входила до початкового списку претендентів на перемогу в Євро-2024, але зараз букмекерське котирування такого результату становить 6,50.

Мбаппе і Кейн - головні бомбардири Євро-2024

Груповий етап Євро-2024 супроводжувався ефектною грою збірної Грузії, яка в заключному турі перемогла Португалію і пробилася до плей-оф у дебютному для себе чемпіонаті Європи.

Крім того, грузинський нападник Жорж Мікаутадзе з трьома забитими голами зараз є найкращим бомбардиром Євро-2024. Однак, букмекери переконані, що за звання найкращого бомбардира турніру боротимуться лідери збірних Франції та Англії. Ставки на Кіліана Мбаппе приймаються з коефіцієнтом 7,00, поставити на користь Гаррі Кейна можна з котируванням 8,00.

Найкращий гравець турніру: є три основні кандидати

Букмекери України також пропонують зробити прогнози на найкращого футболіста турніру, якого буде визначено після фінального поєдинку. Тут у експертів є три основні кандидати, чиї шанси розглядаються рівноцінно: хавбек збірної Англії Джуд Беллінгем, досвідчений півзахисник збірної Німеччини Тоні Кроос, який завершує кар'єру, і ще один представник німецької команди Джамал Мусіала. Ставки на вищеописаних кандидатів приймаються з коефіцієнтами 9,00. Слідом у рейтингу йде вищезгаданий лідер збірної Франції Кіліан Мбаппе - котирування 11,00.