В мережі користувачі можуть легко знайти офшорні букмекерські контори, але з деяких причин дедалі більше беторів обирають саме легальні БК.

Безпека та конфіденційність

Перед початком роботи легальні букмекери офіційно реєструють компанію та отримують ліцензію. БК працюють згідно з чинними законами України та несуть наслідки за їх порушення. Власники, акціонери, керівники – всі вони відомі та можуть бути притягнуті до відповідальності.

Саме тому в легальних БК, як показують дослідження від https://bookmakers.com.ua/, гравці не переживають, що їх депозит можуть злити, поки вони офлайн. Дані користувачів захищені законом та не можуть бути передані третім особам. Виключення – ситуації, передбачені законами України, наприклад, на запит правоохоронних органів.

Гроші на рахунку можуть бути предметом судових справ або кримінальних проваджень. Тому дані та фінанси беторів в легальних беттінгових компаніях захищені.

Лінія

Легальні українські букмекери орієнтовані в першу чергу на громадян України та відповідно на національний спорт. Офшорні букмекери приймають клієнтів з усього світу, тому пропонують ставки на найпопулярніші види спорту, команди та спортсменів. Нерідко вони ігнорують національні чемпіонати або екзотичні види спорту.

Українські БК з ліцензією приймають лише громадян та резидентів, а також починали працювати саме як українські компанії. Тому пропонують ставити на матчі в місцевих чемпіонатах, турнірах, лігах тощо.

Бонуси

Для залучення більшої кількості гравців Усі букмекерські компанії використовують різні маркетингові інструменти, одним яких є бонуси. Бетори в легальних українських БК можуть отримати вітальні депозитні бонуси, наприклад, у Фавбет гравці можуть отримати до 15 000 гривень.

Також букмекери доволі часто пропонують фрібети. До прикладу, Вбет видає безкоштовні ставки за депозити та як кешбек. Ще один розповсюджений варіант бонуса – підвищені коефіцієнти на деякі події. За виграш у визначених правилами акції парі гравці отримають не тільки суму за купоном, але й додаткові кошти. Наприклад, букмекер GGBet дає до 75% додаткових грошей на теніс.