Догравальник Ервін Нгапет прокоментував друге поспіль олімпійське “золото” збірної Франції.

У фіналі Токіо-2020 французи обіграли росію (3:2), а цього року виграли фінал у Польщі (3:0). Нгапет – дворазовий олімпійський чемпіон та MVP обох турнірів.

“Щоб перемогти Італію та Польщу, потрібно провести ідеальні матчі. І це те, що ми зробили за підтримки чудових фанів. Ми припустилися мінімум помилок. Коли ми захищаємось і не допускаємо помилок, нас складно обіграти. Ми це довели. Ми зіграли дуже командно.

Перемога на Олімпіаді – це зовсім інші емоції. На трибунах уся родина, усі друзі, родичі. Важко описати все, що відчуваєш. Нічого подібного ми ніколи раніше не відчували і, мабуть, ніколи більше не відчуємо. Ми бачимо, що люди нас люблять, і це надає нам багато сміливості та сил.

Ми розуміємо, що зробили щось велике. Ми готувалися до цього, і в нашому колективі справді є щось особливе. Нам подобається проводити час разом, їздити на інший кінець землі, щоби разом пограти у волейбол. Ми мали гасло: ніякої тактики – ми отримуємо задоволення, граючи так, як нам подобається. Французький стиль. Ми захищаємось і зводимо суперників з розуму, ламаючи їхню гру”, – цитує Нгапета Sud Ouest.