Центральна блокуюча Марина Мазенко (Мельниченко) поповнила склад кам’янської команди "Прометей".

В ході спортивної кар’єри Мазенко виступала у тернопільській "Галичанці" (2014-2018 та 2019\20) та вінницькому "Білозгарі-Медуніверситет" (2018\19).

В сезоні 2017/2018 Марина була визнана кращою блокуючою Суперліги України. В арсеналі Мазенко бронзова та дві срібні нагороди Кубка України. В складі тернопільської "Галичанки" нападниця також стала бронзовим призером національного чемпіонату.

maryna mazenko
Марина Мазенко №18 \ фото: Артем Лавренчук

Раніше ми повідомляли, що в сезоні 2020\21 в складі "Прометея" зіграють три легіонерки – пуерто-ріканська ліберо Шара Венегас, болгарська зв’язуюча Лора Китипова та кубинська нападниця Даямі Санчес.

Також вже відомо, що в СК "Прометей" поповнили волейболістки національної збірної України – зв’язуюча Алла Політанська та діагональна Анастасія Крайдуба. Із запорізької "Орбіти" до Кам’янська переїхала нападниця – Анна Харчинська.

Відзначимо, що про свою трансферну діяльність повідомляють лише СК "Прометей", южненський "Хімік" та ВК "Барком-Кажани". Деталі про новачків цих команд ви зможете знайти на сайті volleyball.ua в розділі "українська Суперліга".