Жіноча волейбольна команда з міста Дніпро “Аланта” – “Дніпро” не зіграє у чемпіонаті України в сезоні 2024\25 рр. через відсутність фінансування.

Про це повідомила прес-служба колективу.

“Була пророблена величезна робота з пошуку спонсорів. Але всі великі корпорації, на жаль, вкладаються тільки в ЗСУ та допомогу населенню. Тож нашу команду зберегти не вдалось. Ми відчуваємо від кожного вболівальника величезну підтримку. Нам вдалось зробити серйозний розголос. Але, результат невтішний. Такі часи...!” – йдеться у повідомленні.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volleyball team 🏐 Dnipro (@dnipro.volleyball.team)

Зазначимо, що екс-наставник “Аланти” Гарій Єгіазаров вже знайшов нове місце роботи і став головним тренером чернівецької команди “Буковинка”.

Нагадаємо, що наприкінці червня “Аланта” втратила головного спонсора через обшуки представників НАБУ, САП та СБУ на той час президента команди Олександра Запишного.

Трохи згодом з’явилася інформація, що команда все ж таки знайшла спонсора і виступить у чемпіонаті України в сезоні 2024\25, змінивши назву на ВК “Дніпро”. Однак 16 серпня колектив розпочав пошуки нового спонсора, опублікувавши повідомлення у соцмережах.

Нагадаємо, що кілька днів тому Володимир Дубинський оголосив про те що жіночий і чоловічий волейбольні клуби СК “Прометей” та спортивна академія “Прометей” припиняють своє існування “через тиск правоохоронних органів”. Дубинський також завив, що складає свої повноваження президента ПВЛУ та віце-президента ФВУ.